Ακούστε μας ζωντανά και απο το Internet...

Σε ενθουσιώδες κλίμα νίκης, ξεκίνησε επίσημα από την Ανατολική Αλμωπία τον προεκλογικό του αγώνα ο Νίκος Παρούτογλου.

Σε ενθουσιώδες κλίμα νίκης, ξεκίνησε επίσημα από την Ανατολική Αλμωπία τον προεκλογικό του αγώνα ο Νίκος Παρούτογλου.   

Με ιδιαίτερη αισιοδοξία και πίστη, μπήκε στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου ο υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου. Συνοδευόμενος από στενούς συνεργάτες του, επισκέφθηκε στις 08/05/2019 κατά σειρά τις ΤΚ  Θηριόπετρας, Φούστανης και Φιλώτειας , στις 09/05/2019 τις ΤΚ Χρυσής , Αλώρου και Ξιφιανής , στις 10/05/2019 τις ΤΚ Σαρακηνών , Όρμας και Τσάκωνων και στις 11/05/2019 τις ΤΚ Δωροθέας και Γαρεφίου συνομιλώντας και αναπτύσσοντας ταυτόχρονα τις προγραμματικές του θέσεις.

” Είμαι αισιόδοξος για την θετική έκβαση του τελικού αποτελέσματος… Είπε ο υποψήφιος δήμαρχος και συνέχισε λέγοντας ότι μας ενδιαφέρει πρώτιστα  να συνδιαμορφώσουμε με τους πολίτες τις αναπτυξιακές επιλογές της επόμενης ημέρας.

Καταλήγοντας τόνισε ότι η  κεντρική φιλοσοφία θα αναπτύσσεται γύρω από τις κρίσιμες και καθοριστικές φράσεις- καινοτομία, ιδέες, συμμετοχικότητα ,  μέσα πάντα από την ανανέωση των αντιλήψεων και των προσώπων, αιτήματα ώριμα πλέον της κοινωνίας…”

Ο  προγραμματισμός επισκέψεων  του Νίκου Παρούτογλου θα εξελίσσεται καθημερινά σε κάθε χώρο και σημείο του δήμου,  προσαρμοσμένος στην αναγκαιότητα ουσιαστικού διαλόγου με τους πολίτες.