Ακούστε μας ζωντανά και απο το Internet...

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΙΚΟΥ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ

ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ

Ονομάζομαι Παρούτογλου Νικόλαος, του Παναγιώτη και της Ευανθίας Μαυροπούλου. Γεννήθηκα στις 19 Οκτώβριου 1981 , κατάγομαι από τη Θηριόπετρα Αλμωπίας και κατοικώ στην Αριδαία Ν . Πέλλας.

            Αποφοίτησα το 1999 από το γενικό λύκειο Αριδαίας. Το 2006 αποφοίτησα από το τμήμα οικονομικών επιστημών του  πανεπιστημίου Μακεδονίας θες/νικης.

            Το επάγγελμα μου από το 2007 είναι οικονομολόγος – σύμβουλος επιχειρήσεων και  διατηρώ δικό μου γραφείο στην Αριδαία.

 Στις δημοτικές εκλογές του 2010 κατήλθα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ» όπου και εκλέχθηκα κατά τα έτη 2011 – 2012 διατέλεσα αντιδήμαρχος οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Αλμωπίας.

Στις εθνικές εκλογές του 2012 κατήλθα υποψήφιος βουλευτής με την παράταξη στην οποία ποτέ δεν έκρυψα ότι άνηκα. Σε εποχή μάλιστα δύσκολη που άλλοι εγκατέλειψαν το καράβι. Έδωσα έναν ειλικρινή αγώνα με ικανοποιητικό εκλογικό αποτέλεσμα . Επειδή πολλοί  πιθανώς θα επιχειρήσουν να  προβοκάρουν εκ περιτροπής , θέλω να τονίσω ότι η χώρα σε αυτή τη συγκυρία έχει ανάγκη από συναινέσεις με ευρύτερες συμμαχίες , επί τη βάσει ενός εθνικού σχεδίου για τη μετάβαση στη μετά κρίση εποχή.

Το 2013 ανέλαβα την προεδρία της ΔΕΥΑ Αλμωπίας και από τη θέση αυτή αποχώρησα με την ολοκλήρωση της θητείας μας, τον Αύγουστο του 2014 .

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 ήμουν υποψήφιος δημοτικός με την παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ» , έλαβα 1447 σταυρούς προτίμησης ,  εκλέχθηκα  και από τότε ως σήμερα είμαι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αλμωπίας.